Autóhitel Azonnal - Főoldal
Autókereskedőknek
Autóhitel Kalkulátor
Autólízing
Autófedezetes Hitel
Nyíltvégű Lízing
Motorhitel
Autófedezetes hitel, 1 nap alatt!
Nagy összegre van szüksége?
Szeretné, ha már holnap folyósítanánk az autóhitelt?

12 évnél fiatalabb, meglévő autójának fedezetével több millió forinthoz is hozzájuthat, akár már holnap. 

Ha családja vagy vállalkozása rendelkezik egy legalább 1.5 millió Forint értékű, tehermentes gépjárművel, akkor az autó értékének akár 80%-át is elköltheti anélkül, hogy megválna tőle.

24-48 óra alatt átveheti az összeget
Autója végig az Ön birtokában marad
Az összeget szabadon elköltheti bármire
Hitelképesség vizsgálat pár óra alatt
Most azonnal elindíthatja autóhitelét
Leírás a bírálathoz szükséges iratokról

Egyszerű, online autóhitel saját autójára
Teljeskörű és díjmentes autóhitel-ügyintézés
Vállalkozás és magánszemély is igényelheti
Sehol sincs várakozás és sorban állás
Szerződéskötés bárhol az országban
Olcsó, biztonságos, forint alapú visszlízing

Kérdései vannak?
Egy jó ajánlatot szeretne és máris elindítaná a folyamatot?
Hívja most hiteltanácsadónkat!
06 (70) 439-0690

Miért az autófedezetes hitel a legjobb megoldás?

 • 1 nap alatt megoldhatja több millió forintos problémáit
 • Nem kell senkitől sem kölcsönt vagy szívességet kérnie
 • Kényelmesen, otthonról intézheti
 • Nincs szükség ingatlanfedezetre
 • Jelentősen olcsóbb mint a személyi kölcsönök vagy hitelkártyák
 • Jellemzően 6-15% THM mellett igényelhető
 • Teljesen ingyenes hitelügyintézés
 • Sem szerződéskötési díjjal, sem egyéb munkadíjjal nem kell számolnia
 • Szabad felhasználású, lakásfelújítástól a gépvásárlásig bármire költheti
 • Bármikor előtörleszthet vagy visszafizetheti az összeget
 • Magánszemélyek esetén a végtörlesztés költsége mindössze 10.000 Ft
 • Biztonságos, forint alapú autóhitel, aminek nincs árfolyamkockázata
 • 4.000.000 Ft-ig casco biztosításra sincs szükség


Mi kell ahhoz, hogy autóhitelt kapjon saját autójára?Főként egy hitelképes cég vagy magánszemély és egy legalább 1.5 millió Forint értékű személyautó vagy 3.5 t alatti kisteherautó.

Az autófedezet mellett mindenképpen szükség van egy hitelképes igénylőre, vagy ennek hiányában egy hitelképes kezesre is. Magánszemélyek esetében igazolt jövedelem szükséges, melynek vizsgálatát jogszabály írja elő a banknak.

Kérdései vannak?
A legjobb ajánlatra kíváncsi?
Hívja most hiteltanácsadónkat!
06 (70) 439-0690

Mi is pontosan az autófedezetes hitel?Meglévő autója fedezetével úgy juthat hozzá akár több millió forinthoz is, hogy autója mindvégig Önnél marad. A 2014-es törvényi változások miatt, Magyarországon minden finanszírozó megszüntette a klasszikus autóhitel konstrukciókat (ahol a futamidő alatt is az ügyfél lehetett az autó tulajdonosa), így ma már kizárólag visszlízing konstrukcióban érhető el autófedezetes finanszírozás is. Összhangban a 2009. évi CLXII. számú, a fogyasztóknak nyújtott hitelről szóló törvénnyel, az autólízinget mi is az autóhitel egy típusának tekintjük. Honlapunkon az autóhitel kifejezés alatt ma már minden esetben autólízing konstrukciót, autófedezetes hitel alatt pedig visszlízing konstrukciót értünk.

A visszlízing lényege, hogy partnerbankunk piaci áron megvásárolja Öntől járművét, az autó azonban mindvégig Önnél marad, mert a vásárlással egy időben a bank egy zártvégű pénzügyi lízing konstrukció keretében vissza is adja azt Önnek használatra. Így Ön zavartalanul használhatja tovább az autót anélkül, hogy akár egyetlen percre is ki kéne szállnia belőle.

Eladóként azonban mégis megkapja a banktól az autó vételárának akár 80%-át is. Ezt az autófedezetes hiteltípust visszlízing konstrukciónak hívjuk, mert a bank amikor megveszi Öntől autóját, egyből vissza is adja azt Önnek lízingbe.

A konstrukció egyetlen hátránya, hogy az adásvétel miatt átírási költséget kell fizetni. Egy átlagos autó átírási költsége 80 és 100 ezer forint között alakul.

Visszlízing esetében a futamidő végéig a bank lesz az autó tulajdonosa, az ügyfél pedig az üzembentartó. Ez az autólízing típus is egy zártvégű pénzügyi lízing konstrukció, mivel az autó tulajdonjoga a futamidő végén, illetve a teljes tartozás megfizetésekor automatikusan átszáll a lízingbevevőre. Az autót Ön természetesen az autólízing ideje alatt is ugyanúgy, mindenfajta megkötés nélkül használhatja, mintha annak tulajdonosa volna.

Az autólízing akkor is megoldást nyújthat Önnek, amikor a személyi kölcsön már nem segít.

 • Ha nagy hitelösszegre van szüksége
  (1 és 100 millió Ft között)
 • Cége, vagy vállalkozói jövedelme van
 • Minimálbérre van bejelentve
 • Készpénzben kapja a fizetését
 • Külföldön dolgozik
Kérdései vannak?
A legjobb ajánlatra kíváncsi?
Hívja most hiteltanácsadónkat!
06 (70) 439-0690

Mit nyújtunk Önnek, amit más nem?Az elmúlt 15 év alatt, több mint 4.000 autóhitelt és autólízinget intéztünk.

Ügyfeleink újra és újra minket bíznak meg autóhitel-ügyintézésükkel, mert:

Egyedülállóan gyorsak vagyunk

Ha reggel 9 óráig elküldi nekünk a hitelügyintézéshez szükséges adatokat és dokumentumokat, akkor akár már másnap délután folyósításra kerülhet a hitelösszeg.

Rendkívül alacsony kamatokkal dolgozunk

Partnerünk, az Euroleasing minden Ügyfelünk számára személyre szabott, egyedi ajánlatot készít, így árazásunk meglepően kedvező tud lenni, különösen nagyobb hitelösszegek és hosszabb futamidők esetében.

Díjmentes, helyszíni ügyintézést kínálunk

A teljes ügyintézés díjmentes. A szerződéskötéshez is költségmentesen felkeressük Önt bárhol az országban, valamint elvégezzük az okmányirodai ügyintézést is.

Egyszerű és kényelmes megoldást nyújtunk

Velünk nem kell felesleges köröket futnia, elég, ha felhív minket és elmondja mire van szüksége, mi megtaláljuk Önnek a megoldást. A hitelbírálathoz szükséges iratokat akár lefényképezve is elküldheti nekünk, minden más banki teendőt már mi intézünk.

Előre elmondjuk, mi kell a hitelbírálathoz

15 éve autóhitelekkel foglalkozunk, így pontosan tisztában vagyunk az összes jogszabállyal és a hitelbírálat logikájával. Ez azért jó Önnek, mert már a legelső telefonos egyeztetés során hiteltanácsadónk pontosan meg tudja mondani, hogy milyen módon tud megfelelni a hitelképesség kritériumainak és pontosan mire lesz szükség a hitelbírálathoz.

Csak nyerhet velünk

Hívja most autóhitel-tanácsadónkat és használja ingyen tapasztalatunkat! Ez a beszélgetés nem jár semmilyen kötelezettséggel, mégis pontos képet kaphat lehetőségeiről és a meglévő autóra igényelhető visszlízing konstrukcióról.


Autóhitel-tanácsadónk pontos információk alapján tud hatékonyan segíteni Önnek, ezért sok kérdést fog feltenni. A telefonban még nem a bank munkatársával, hanem hiteltanácsadónkkal beszélget, így Ön is bátran feltehet bármilyen kérdést, az nem fogja hátrányosan befolyásolni a hitelbírálat eredményét.

Kérdései vannak?
A legjobb ajánlatra kíváncsi?
Hívja most hiteltanácsadónkat!
06 (70) 439-0690

Autófedezetes gyorskölcsön folyamata:1.  Telefonon átbeszéljük elképzeléseit, így pontos képet kap lehetőségeiről

Kitérünk az igényeire, hitelképességére, az autóra, megválaszoljuk kérdéseit és részletesen átbeszéljük a folyamatot. Ezután e-mailben egy rendkívül kedvező, egyedileg Önnek készített, hivatalos banki ajánlatot küldünk Önnek a kiválasztott konstrukcióról és pontos listát kap tőlünk arról, hogy az Ön élethelyzetében mik azok a dokumentumok, amik a hitelbírálathoz szükségesek. Ez azért előnyös Önnek, mert elkerüljük a hosszas levelezgetéseket, félreértéseket és hiánypótlásokat , hiszen évtizedes tapasztalatunk alapján előre meg tudjuk mondani, hogy milyen dokumentumokkal és milyen eséllyel futunk neki a bírálatnak.

2.  E-mailben elküldi nekünk a hitelbírálathoz szükséges dokumentumokat

Nem kell sehová utaznia és sorban állnia. Elegendő szkennelve vagy akár egy okos telefonnal lefotózva elküldeni nekünk a szükséges iratok mindkét oldalát. A lényeg, hogy az adatok jól olvashatóak legyenek. Alkalmazottak esetén a netbankból letöltött bankszámlakivonat is tökéletes, csak ne számlatörténet, hanem az utolsó két havi, jövedelem-jóváírást is tartalmazó, teljes bankszámlakivonat legyen.

3.  Hitelbírálat pár óra alatt

Az iratok beérkezése után szinte minden esetben már másnap értesítjük Önt a hitelbírálat eredményéről. Ezután leegyeztetjük a szerződéskötés helyét és idejét, még egyszer átbeszéljük a további folyamatot és teendőket, hogy akár már a szerződéskötés napján megtörténhessen a folyósítás.

4.  Szerződéskötés szinte azonnal

Az Ön által választott helyen és időben találkozunk. Visszük a bank által már aláírt szerződést és minden olyan dokumentumot, ami az ügylethez csak szükséges. Önnek már csak alá kell írni a szerződéscsomagot. Ezután az eredetiben aláírt dokumentumokat e-mailben beküldjük a bankba, ahol ellenőrzik azokat és előkészítik a folyósítást.

5.  Autóátírás

Választása szerint az autóátírást Ön is elvégezheti vagy ránk is bízhatja. Az átírás mindenképpen folyósítási feltétel lesz, mivel a bank így tud meggyőződni arról, hogy az autó valóban tehermentes-e és így a visszlízinghez ténylegesen fedezetül tud szolgálni.

6.  Hitelösszeg folyósítása

A folyósítási feltételek teljesülését követően legkésőbb a következő banki napon, de sok esetben még aznap elutalja a bank a finanszírozott összeget az Ön által megjelölt bankszámlára. Egy pénzügyi rendelkező levél aláírásával arra is van lehetőség, hogy az igénylőtől eltérő személy számlájára utaljuk az összeget.

Kérdései vannak?
A legjobb ajánlatra kíváncsi?
Hívja most hiteltanácsadónkat!
06 (70) 439-0690
További kérdései vannak autófedezetes visszlízing megoldásunkkal kapcsolatban? Kattintson a következő linkeken az Önt érdeklő témára vagy kérjen tőlünk egy kedvező ajánlatot és indítsa el most a folyamatot.


Autófedezetes hitel feltételek >>>
Ki számít hitelképesnek? >>>
Autóra, mint fedezetre vonatkozó szabályok >>>
Hiteligényléshez szükséges dokumentumok >>>
Mi kell még a másnapi folyósításhoz? >>>
Hívja most hiteltanácsadónkat!
06 (70) 439-0690Szolgáltatásaink:

- Autóhitel és autólízing használtautó vásárlásához
- Autófedezetes gyorskölcsön meglévő autójára
- Nyíltvégű pénzügyi lízing,
  személyautó ÁFA visszaigényléshez

Együttműködés Autókereskedőknek
Motorhitel - Motor lízing   |   Teherautó lízing
Motorhitel kalkulátor

Ügyintézés:

- Gyors és teljeskörű, internetes autóhitel ügyintézés
- Hitelképesség vizsgálat pár óra alatt
- Szerződéskötés bárhol az országban
- 15 év tapasztalat és 4.000 elégedett ügyfél

Autólízing   |   Autólízing Közjegyző
Használt autó részletre

Elérhetőségeink:

AutohitelAzonnal.hu
Cím: 1061 Budapest, Vasvári Pál u. 9.
Tel: +36 (70) 439-0690
Email: info@autohitelazonnal.hu

Jogi nyilatkozat   |   Impresszum
Ügyfél vélemények