Autóhitel Azonnal - Főoldal
Autókereskedőknek
Autóhitel Kalkulátor
Autólízing
Autófedezetes Hitel
Nyíltvégű Lízing
Motorhitel


Tudod miből lesz még az idén új motorod?
2019.03.12.

Ne csüggedj, ha új gépedre még csak pár százezer forintot tudtál félrerakni. Ha van stabil jövedelmed, akár már holnap megveheted új motorodat.

Egy komolyabb vas még használtan is milliós nagyságrend. Ha pedig fiatalabb, nagyobb gépet szeretnél, az inkább már két-, három-, vagy négymillió forintba kerül. Egy új motor vásárlása pedig szinte lehetetlen feladat vagy legalábbis csak több évnyi gyűjtögetés eredménye lehet.

Pedig ahogyan autót, úgy motort is lehet részletre vásárolni és létezik olyan kedvező kamatozású, biztonságos motorfinanszírozás, ami nem terheli meg a pénztárcádat.

A
motorlízing segítségével új vagy akár egy 10 éves, használt motort is meg tudsz vásárolni . Kezdőrészletként elegendő a vételár 20%-ával rendelkezned, a többit pedig havi részletekben fizetheted ki a banknak, akár 84 hónap alatt.

Sokan még ma is tartanak a hitelfelvételtől, mert a fejekben a devizahitelek kellemetlen tapasztalatai összemosódtak a hitel gondolatával. Emiatt a legtöbben készpénzért vagy akár egyáltalán nem vásárolnak motorkerékpárt.

Jó tudni azonban, hogy a forint alapú hitel és lízingkonstrukciók esetében nincs semmilyen devizaváltás, így árfolyamkockázat sem merülhet fel. Ezért már nem kell tartanod attól, hogy hirtelen elszáll a törlesztőrészleted, mint egy tíz évvel ezelőtti devizahitel esetében.

Ma már minden motorlízing biztonságosnak mondható, mert kizárólag forint alapú és rövid futamidejű (max. 7 év) finanszírozás létezik. Egy ilyen konstrukcióval még egy újabb gazdasági válság esetén sincs reális esélye, hogy a törlesztőrészlet tartósan és olyan mértékben megemelkedjen, hogy az komolyabb nehézséget jelentsen számodra.

Kevés jól használható
motorhitel kalkulátor létezik, ezért készítettünk egy mobilra optimalizált motorhitel kalkulátort, amivel minden felesleges adat megadása nélkül, azonnal megtudhatod, mennyibe kerülne neked egy motorhitel .

Motorhitel Kalkulátor >>>

Mindegy, hogy magánszemély vagy kereskedő az eladó, a motor részletre vásárlása mindkét esetben  lehetséges.

A hitelügyintézéshez általában csak a személyes irataidra lesz szükség és az utolsó két havi bankszámlakivonatodra. Ha készpénzben kapod a fizetésedet, akkor egy jövedelemigazolás is kelleni fog.

Vállalkozók is gond nélkül igényelhetnek motorlízinget. Nekik előző évi NAV által kiállított jövedelemigazolásra és nullás igazolásra lesz szükségük.

Ha már kiválasztottad az igazit, a
motorhitel akár online is elindítható. A hitelügyintézés csupán 1-2 napot vesz igénybe, így ha most lépsz, akkor még  az egész nyarat átmotorozhatod és már az első tavaszi napsugarakat is új büszkeséged nyergében élvezheted.

Orbán Imre
AutohitelAzonnal.hu

Szolgáltatásaink:

- Autóhitel és autólízing használtautó vásárlásához
- Autófedezetes gyorskölcsön meglévő autójára
- Nyíltvégű pénzügyi lízing,
  személyautó ÁFA visszaigényléshez

Együttműködés Autókereskedőknek
Motorhitel - Motor lízing   |   Teherautó lízing
Motorhitel kalkulátor

Ügyintézés:

- Gyors és teljeskörű, internetes autóhitel ügyintézés
- Hitelképesség vizsgálat pár óra alatt
- Szerződéskötés bárhol az országban
- 15 év tapasztalat és 4.000 elégedett ügyfél

Autólízing   |   Autólízing Közjegyző
Használt autó részletre

Elérhetőségeink:

AutohitelAzonnal.hu
Cím: 1061 Budapest, Vasvári Pál u. 9.
Tel: +36 (70) 439-0690
Email: info@autohitelazonnal.hu

Jogi nyilatkozat   |   Impresszum
Ügyfél vélemények