Autóhitel Azonnal - Főoldal
Autókereskedőknek
Autóhitel Kalkulátor
Autólízing
Autófedezetes Hitel
Nyíltvégű Lízing
Motorhitel

Jogi nyilatkozat

Ön az www.autohitelazonnal.hu weboldalt üzemeltető Orbán Imre EV. jogi nyilatkozatát olvassa.
Kérjük, olvassa el figyelmesen, mert weboldalunk valamennyi látogatójára érvényesek az alábbiakban meghatározott feltételek!

Szerzői jogról

Internetes oldalaink, az azokon található összes információ, képanyag, valamint a nevek, kifejezések, grafikák, illetve azok elrendezése szerzői jogi védelem alatt állnak. Azok bármilyen formában történő felhasználása, a személyes használatot meghaladó mértékben, kizárólag az erre vonatkozó írásos engedélyünkkel lehetséges. Szerzői jogaink megsértésének gyanúja esetén, a jogsértővel szemben büntetőjogi vagy polgári peres eljárást kezdeményezünk.

Információkról

A weboldalainkon megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ajánlattételnek nem minősül. Ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

A felelősség kizárásáról

Nem tartozunk felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkezett károkért, amelyek a weboldalak használatából, használatra képtelen állapotából származnak, a weboldalak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy más, rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek.

Az ajánlatkérések feldolgozásáról

Az www.autohitelazonnal.hu weboldalon keresztül beérkező ajánlatkérések megválaszolását és a legmegfelelőbb finanszírozási konstrukció kiválasztása után, a teljeskörű hitelügyintézést az Lízing Navigátor Kft. látja el.

Személyes adatok védelméről


Azzal, hogy Ön megadta a www.autohitelazonnal.hu weboldalon bármely személyes adatát (akár a weboldalak űrlapjainak használatával, akár a honlapon feltüntetett e-mailben elküldi), hozzájárul ahhoz, hogy az elküldött adatot legfeljebb az adatrögzítéstől számított öt évig a következők szerint kezeljük.

Ha a honlap adatküldéssel összefüggő űrlapjához kapcsolódó vagy email címre vonatkozó tartalma eltérően nem rendelkezik, akkor az Ön által megadott adatokat kapcsolattartási, közvetlen ügyfél megkeresési, reklámozási és kockázatelemzési célokra is felhasználhatjuk.

Orbán Imre EV. kijelenti, hogy az Ön által az Interneten keresztül megadott személyes jellegű adatokat ugyanolyan biztonsági fokú védelemmel kezeli, mint az egyéb úton rendelkezésre bocsátott adatokat. Adatait csak az ajánlatkészítéshez és a hitelügyintézéshez szükséges mértékben kezeli. Ezen tevékenységeket ellátó partnercégein kívül, adatait harmadik személynek nem adja ki.

Orbán Imre EV. kijelenti, hogy a rendelkezésre bocsátott személyes adatokat, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, valamint a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény rendelkezéseit maradéktalanul betartva kezeli.
Szolgáltatásaink:

- Autóhitel és autólízing használtautó vásárlásához
- Autófedezetes gyorskölcsön meglévő autójára
- Nyíltvégű pénzügyi lízing,
  személyautó ÁFA visszaigényléshez

Együttműködés Autókereskedőknek
Motorhitel - Motor lízing   |   Teherautó lízing
Motorhitel kalkulátor

Ügyintézés:

- Gyors és teljeskörű, internetes autóhitel ügyintézés
- Hitelképesség vizsgálat pár óra alatt
- Szerződéskötés bárhol az országban
- 15 év tapasztalat és 4.000 elégedett ügyfél

Autólízing   |   Autólízing Közjegyző
Használt autó részletre

Elérhetőségeink:

AutohitelAzonnal.hu
Cím: 1061 Budapest, Vasvári Pál u. 9.
Tel: +36 (70) 439-0690
Email: info@autohitelazonnal.hu

Jogi nyilatkozat   |   Impresszum
Ügyfél vélemények