Autóhitel Azonnal - Főoldal
Autókereskedőknek
Autóhitel Kalkulátor
Autó Lízing
Autófedezetes Hitel
Nyíltvégű Lízing
Motorhitel
Motorhitel motorvásárláshoz

Motorhitel, akár 1 nap alatt!


Új és használt motor lízing

Motorlízing segítségével új és akár 10 éves használt motort is vásárolhatsz. Így a hosszú gyűjtögetés helyett, akár már holnap átveheted új motorodat, bárhol az országban. Csak válaszd ki a motort és tárgyalj úgy az eladóval, mintha a teljes vételár a zsebedben lenne!

Már 20 % önerővel – Elég a gyűjtögetésből, ülj fel új motorodra minél hamarabb! A motor vételárának akár 80%-át is megfinanszírozzuk.

Gyors banki hitelbírálat
– Hiteligénylésedet partnerbankunk az MKB-Euroleasing általában 4-5 órán belül elbírálja.

Hitelfolyósítás, akár már holnap – Az ügyintézés mindössze 1-2 nap, így már egy készpénzes vevőhöz képest sem kerülhetsz hátrányba.

Alacsony törlesztőrészlet – Partnerünk, az MKB-Euroleasing minden Ügyfelünk számára egyedi, kedvezményes ajánlatot készít, így nem csak gyorsan, de rendkívül kedvező motorlízing feltételekkel vásárolhatod meg új motorodat.

Ingyenes, teljes körű ügyintézés – Csak ki kell választanod a motorkerékpárt, mi pedig minden másról gondoskodunk. A motor lízing ügyintézéséről, a szerződéskötésről, az adásvételi szerződésről és elintézzük Neked még a motor átírását is.

Otthonról intézheted motorhiteled – Nem kell utaznod vagy bejönnöd irodánkba. Telefonon keresztül is elindíthatod a motorhitel ügyintézést. A bírálathoz szükséges iratokat e-mailben is elküldheted nekünk.

Bárhol az országban – Ingyenes mobil ügyintézést biztosítunk, vagyis még a szerződéskötést is házhoz visszük Neked és eladódnak.

Számold ki törlesztőrészleted most! – Kattints a Motorhitel kalkulátor >>> linkre és máris kiszámolhatod törlesztőrészletedet.

Motorhitel kalkulátor >>>

Nyíltvégű pénzügyi lízing motor finanszírozásához

Ha a vállalkozásodra szeretnél új vagy legfeljebb 6 éves használt motort vásárolni és az eladó cég 27% áfával adja el a motort, akkor nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukcióval is a segítségedre tudunk lenni. A nyílt végű pénzügyi lízing motor esetében sem különbözik az autós konstrukciótól, így a lenti, Nyíltvégű pénzügyi lízing motorra >>> linkre kattintva mindent elolvashatsz, amit tudni érdemes a nyílt végű lízingről és természetesen a motor esetében is minden információ helytálló ugyanúgy, mint az autókra.

A nyílt végű lízing azonban mindenképpen több figyelmet igényel az átlagosnál, ezért talán az a legjobb megoldás, ha egyből felhívod motorhitel tanácsadónkat és közvetlenül őt kérdezed a Téged érdeklő információkról.

Nyíltvégű pénzügyi lízing motorra >>>

Kérdéseid vannak?
A legjobb motorhitelt keresed?

Hívd most hiteltanácsadónkat!
06 (70) 439-0690


Motorhitel feltételekAkár 20% önerővel – A legkisebb felvehető hitelösszeg 1.000.000 Ft, a legnagyobb a motor vételárának akár 80%-a is lehet.

Új és legfeljebb 10 éves használt motor hitelezhető – Csak a gyártási év számít, a hónapok nem.

84 hónap futamidő – Magánszemély legfeljebb 7 évre veheti igénybe, de a motor 13 éves koráig ki kell futnia a hitelnek.

Rendszámozható motorkerékpárokra – Magyarországon forgalomba helyezhető, rendszámos motorkerékpárok hitelezhetők.

Külföldi motor hitelezése – Külföldről behozott motorra is csinálunk motorhitel bírálatot, az itthoni forgalomba helyezés folyósítási feltétel.

Casco kötés – Csak 3.000.000 Ft feletti hitelösszeg esetén szükséges.


Hitelképesség feltételei23-70 év közötti életkor
– Alatta és felette a motor finanszírozás általában kezes bevonásával lehetséges.

Motorhitel jogosítvánnyal – Motor hitelezéséhez, motorra érvényes jogosítvány kell, vagy kezesként be kell vonni azt, aki a motort használja.

Személyi igazolvány, jogosítvány, lakcím és adókártya – Mindössze ezekre a személyes irataidra lesz szükséged motorod megvásárlásához.

Jövedelemigazolás ( innen letölthető ) vagy utolsó két havi bankszámlakivonat – A hitelképességhez általában ezen iratok szükségesek. Vállalkozóknak előző adóévre kiállított NAV jövedelemigazolásra és magánszemélyként kikért NAV nullás igazolásra is szüksége van a motorhitel bírálathoz.

Készpénzes jövedelem – Nem okoz problémát, ilyenkor csak a jövedelemigazolásra ( innen letölthető ) van szükség

Motorhitel minimálbérrel – Ez is lehetséges, ha nincs más hiteled és a kiválasztott törlesztőrészleted nem éri el az igazolt jövedelmed felét.

Igazolható jövedelem – Alkalmazottak esetén legalább 3 hónapos munkaviszony elfogadható. Vállalkozók és családi vállalkozásban dolgozók esetében az utolsó lezárt adóévre vonatkozó NAV jövedelemigazolás lesz a jövedelemvizsgálat alapja.

Motorhitel külföldi jövedelemmel – Ha alkalmazott vagy, akkor német vagy angol nyelvű jövedelemigazolás kitöltetésére (innen letölthető: angol német ) és az utolsó két havi jövedelem jóváírást tartalmazó bankszámlakivonatodra lesz szükség. Külföldi vállalkozói jövedelem sajnos nem elfogadható. Ha ingázol, akkor kezes nélkül is hitelképes lehetsz. Ha távolabbi országban dolgozol, akkor egy itthon élő közeli hozzátartozó kezességét szokták bekérni.

A törlesztő az igazolt nettó jövedelem 50%-a lehet – Havi 400.000 Ft nettó jövedelem alatt, felette a jövedelem 60%-a fordítható törlesztésre.

Fontos azonban, hogy a felvenni kívánt hitel mellett a már meglévő törlesztőrészletekkel is számolni kell, továbbá minden létező hitelkeret 5%-át is, mint egy "virtuális" törlesztőrészletet kell figyelembe venni, függetlenül attól, hogy ki van-e használva a hitelkeret vagy sem.

Példa:

Számoljunk úgy, hogy mondjuk egy 40.000 Ft-os motorhitelt szeretnénk igényelni, de már van egy 500.000 Ft-os hitelkeretünk és egy szintén meglévő, 60.000 Ft-os lakáshitelünk. Ha a lakáshitelben van egy adóstársunk, akkor jó hír, hogy ennek csak a felével kell számolnunk, ami 30.000 Ft, a hitel keretünk 5%-a pedig 25.000 Ft lesz. A motorhitel további 40.000 Ft. Így 30+25+40, azaz 95.000 Ft lesz a ránk eső összes havi törlesztésünk, így jövedelemben ennek duplája, azaz 190.000 Ft nettó, igazolt havi jövedelem esetén leszünk önállóan is hitelképesek.

Kezesként közeli hozzátartozó bevonható – Amennyiben életkorunk, jövedelmünk vagy annak igazolhatósága nem lenne elegendő a hitelképességhez, akkor egy hitelképes házastárs, szülő, gyermek vagy testvér kezességvállalása a legtöbb esetben megoldást jelenthet.

Miért előnyös számodra minket választani?Nincs árfolyamkockázat – Nem érhetnek kellemetlen meglepetések. Kizárólag forint alapú motor lízing konstrukciókat kínálunk, így biztosan nem fordulhat elő, hogy hirtelen lényegesen megdrágulna a havi törlesztőrészleted.

Kényelem felsőfokon – Velünk olyan, mintha egy motorszalonból vennél motort. Megkímélünk az átírás, a sorban állás, a várakozás fáradalmaitól. Az okmányirodában már szinte kollégaként tekintenek ránk, így számunkra az átírás is gyors és egyszerű feladat.

Mobil ügyintézés díjmentesen – Munkatársunk könnyen és gyorsan eljut az ország bármely részére. Egyeztess időpontot és helyszínt kollégánkkal! Ez a megoldás kényelmesebb Neked is, nekünk is, hiszen így jelen vagyunk az ország valamennyi településén anélkül, hogy irodát üzemeltetnénk ott.

Azonnal meggyőződhetsz hitelképességedről – Hívd motorhitel tanácsadónkat és egy rövid beszélgetés alapján rögtön tájékozódhatsz hiteligénylésed várható eredményéről. Motor hitel tanácsadónk 95%-os pontossággal meg tudja mondani, mekkora motorhitelt tudsz felvenni.

Partnerbankunk az általunk előterjesztett hitelkérelmek közel 100%-át jóváhagyja. Elutasításra általában csak a szándékosan elhallgatott, vagy valótlan információk miatt kerül sor.

Kérdéseid vannak?
A legjobb motorhitelt keresed?

Hívd most hiteltanácsadónkat!
06 (70) 439-0690Értékeld oldalunkat: 

Szolgáltatásaink:

- Autóhitel és autólízing használtautó vásárlásához
- Autófedezetes gyorskölcsön meglévő autójára
- Nyíltvégű pénzügyi lízing,
  személyautó ÁFA visszaigényléshez

Együttműködés Autókereskedőknek
Motorhitel - Motor lízing   |   Teherautó lízing
Motorhitel kalkulátor

Ügyintézés:

- Gyors és teljeskörű, internetes autóhitel ügyintézés
- Hitelképesség vizsgálat pár óra alatt
- Szerződéskötés bárhol az országban
- 12 év tapasztalat és 4.000 elégedett ügyfél

Autólízing   |   Autólízing Közjegyző
Használt autó részletre

Elérhetőségeink:

AutohitelAzonnal.hu
Cím: 1061 Budapest, Vasvári Pál u. 9.
Tel: +36 (70) 439-0690
Email: info@autohitelazonnal.hu

Jogi nyilatkozat   |   Impresszum
Ügyfél vélemények