Autóhitel Azonnal - Főoldal
Autókereskedőknek
Autóhitel Kalkulátor
Autólízing
Autófedezetes Hitel
Nyíltvégű Lízing
Motorhitel

Ügyfeleink mondták rólunk...

„ Eddigi véleményem a hitel ügyintézésekről sajnos csúnyán negatív volt. Ezzel szemben pozitív csalódást hozott az Önök munkája gyors, pontos, korrekt és ráadásul még helyszínre is jöttek. Mindenkinek ajánlom Önöket.  

Jakab Zoltán


„ Örömmel írom meg észrevételemet az ügyintézésükre vonatkozóan! Nagyon meg voltam elégedve a hitelügyintézés gyors és teljeskörű lebonyolításával és ügyintézőjük mindenben a rendelkezésemre állt. Felhívta a figyelmemet arra is, hogy a kötelező biztosítást is intézhetem nála, Ő interneten keresztül mindent díjmentesen intézett. ” 

Herczeg Lászlóné


„ Utoljára ca 10 éve intéztem tehergépkocsira lízinget és nagyjából köztörvényes bűnözőnek éreztük magunkat, olyan elbánásban volt részünk (másik cég volt). Nem voltak képesek elmondani milyen iratok kellenek, egyenként "csepegtették", milyen iratokat szerezzünk be, iszonyú lassú volt az egész, majdnem eladták egy hónap után az autót előlünk. Akkor azt gondoltam, soha többé hitelt vagy bármi banki dolgot nem akarok. Ehhez képest Önöknél valóban "a vevő az úr" elbánásban volt részem , összeszedetten kaptam listát a szükséges dokumentációról, egyszerre el tudtam mindent küldeni. 16 hónapos a kisfiam, számomra különösen fontos volt, hogy itthonról, íróasztal mellől mindent intézhettem, nem rabolták az időmet. Telefonos ügyfélszolgálatuk mintaszerű, a kollégájuk, aki nálunk járt, szintén rendkívül udvarias és segítőkész. Szinte kedvem lenne még lízingelni. :-) Azért a feltételeket is néztem, persze azok sem voltak rosszak, ezért választottam Önöket, a többi már csak pozitív meglepetés volt. További eredményes munkát kívánok Önöknek. ”   

Agárdi Beáta


„ Bankokkal és az egyéb hitelintézeteknél szerzett negatív tapasztalatunkkal ellentétben az önöktől kapott kedvesség, rugalmasság és segítőkészség és persze nem utolsó sorban kedvező hitelajánlat rendkívül lenyűgözött minket a feleségemmel együtt. Legelőször, amikor emailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon megvagyunk önökkel elégedve és aki ilyen gondokkal küzdött, mint mi nyugodt szívvel mertük önöket ajánlani! Külön köszönet még egyszer Csépányi Orsolyának aki tényleg mindenben 100%-ig segített nekünk is és a kicsit problémás eladónak is! 

Kalmár Krisztián


„ Szeretném kifejezni hálámat és megelégedettségemet az Önök ügyintézésével kapcsolatban. 

Őszintén bevallom, először egy másik pénzintézethez fordultam hasonló gyorshitel felvétele ügyében, ahol hónapokig tartó hitegetés, alkudozás, és negatív hozzáállás után sem sikerült a hitelfelvételem, ezért azt visszamondtam, és töröltettem adataimat a rendszerükből. 

Nagyon elkeseredtem az eset után, de Önöknél újra megpróbáltam, az előző tapasztalataim ellenérzéseit félretéve. 
Szerencsére az Önök ügyintézője végtelenül gyorsan, precízen, és nagyon korrekten segített, teljes körű tájékoztatást nyújtott minden egyes megkeresésemkor, és mindenben számíthattam rá ügyem intézése közben. A szerződés aláírása az otthonomban történt, s egy véletlenül téves számlaszám megadása után még vissza is fordult a helyes számlaszámért. A hitel összege is a megbeszélt időben, pontosan megérkezett számlaszámomra, valamint az első törlesztő részlet feladására használatos csekk is. 

Még egyszer nagyon szépen köszönöm a gyors és hatékony segítséget, és a kiemelkedő színvonalú ügyintézést. 
” 

Neubauer Márton


„ Csak gratulálni tudok a remek Csapathoz! Segítőkész, informatív és gyors. Orsolya és a helyszínre siető fiatalember kiválóan végezte feladatát.” 

Biró Gábor


Szolgáltatásukkal kapcsolatban "nehéz" 1-2-sort írni mivel egy szóval is ki lehet fejezni: KITŰNŐ. Minden a leírtak szerint.Tényleg gyors, korrekt és rugalmas. Ezúton is szeretném megköszöni az ügyintézést.

Móriczné Kóródi Margit


Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyféltájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz. 
Ezúton szeretnem külön megköszönni Csépányi Orsolya kolléganőjük segítségét, aki felkészültségével és ügyfélbarát hozzáállásával - nem csak a szerződés megkötéséig, hanem az utóbb felmerülő kérdésekben is - hozzájárult ahhoz, hogy az Önök elégedett ügyfele lehessek.
 

Horváth Zoltán


Maximálisan köszönöm és elégedett vagyok ezidáig rugalmas és villámgyors ügyintézésükkel.

Rosenbecker Béla


Teljesen meg vagyok elégedve az ügyintézés menetével, e-mail-ben elküldtem a szükséges papírokat, elegendő volt. Azt hittem, nekem kell majd az okmányirodai dolgokat is elintézni, de Önök azt is vállalták. A hitel törlesztő részlete is kedvezően alakult, amilyen feltételekkel tudtam vállalni a hitelt, úgy is kaptam meg.  Ügyintézőjük személyével kapcsolatban pedig annyit tudok írni, hogy segítőkész, megbízható. :-)

B.E.


Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani önöknek a lelkiismeretes és gyors munkájukért, amivel teljes mértékben meg voltunk elégedve . Külön köszönet munkatársaiknak a gyors, udvarias munkájukért!!

Gy.J.


Az ügyintézés menetével, gyorsaságával és természetesen kollégájuk segítőkézségével, maximálisan meg voltam elégedve. Jó magam is pénzügyi területem dolgozom, de ilyen mértékű pozitív és segítőkész hozzáállással amit kollégájuk az ügyintézésnél tanúsított nagyon ritkán találkozom. Úgy vélem, Ő egy értékes tagja a csapatuknak. Köszönöm és további sok sikert kívánok a munkájukhoz.

Sümeghy József


A szolgáltatásukkal maximálisan meg vagyok elégedve mind a tájékoztatás, ill az ügyintézés gyorsasága terén, kollégáitól megfelelő segítséget kaptam. További sikereket és elégedett ügyfeleket kívánva üdvözlettel...

Dudoma János


Néhány éve már a pénzügyi szakmában dolgozom, de ilyen kitűnő hozzáállással, szakértelemmel, gyorsasággal még soha nem találkoztam. Minden elismerésem a csapaté,
ha esetleg bármilyen oknál fogva megválna a csapat tagjaitól, szívesen átveszem őket, addig is, csak így tovább! :) Még egyszer szeretném megköszönni a teljes ügyintézést, és ha megengedi mindenkinek ajánlani fogom Papp Zsuzsát, mert ezzel az ügyfélcentrikussággal nagyon belopta magát a szívembe. Remélem rengeteg ügyfelet irányíthatok majd Önökhöz, akiknek mi nem tudunk segíteni. Tisztelettel és üdvözlettel:


Bánfi László


Valóban igénybe vettem az egyik szolgáltatásukat. Kollégájuk munkájával kapcsolatban csak jót tudok mondani, bármilyen kérdésem volt készségesen válaszolt, a türelme és kedvessége pedig végtelen, csak ilyen munkatársat kívánok Önöknek. Magával a szolgáltatással kapcsolatban sem tudok negatív kritikát mondani, csak jót. Korrekt a hitel törlesztőrészlete is  (bár az autónk értékének alacsony voltán igencsak meglepődtem, de ez nem Önökön múlt). Maga a hitelügylet is nagyon gyorsan lett lebonyolítva, tehát nem volt huza-vona. Van még egy szolgáltatásuk, amely külön pozitív értékelést érdemel, mégpedig az, hogy a helyembe hozták a kölcsönszerződést és oda, ahová én kértem. A fiatalember (sajnálom, hogy nem tudom a nevét) szintén a végtelenségig segítőkész és kedves volt. Szerintem Önökön kívül ezt senki más nem csinálja így, tényleg mindent megtesznek az ügyfeleikért. Összegezve az egészet, a magam részéről nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal és mindent köszönök.

Rozsnyainé Nagy Edit


Az ügyintézéssel, annak gyorsaságával és a pontos tájékoztatással messzemenőkig elégedett voltam, még úgy is, hogy a kiváltott hitel ügyintézését a korábbi finanszírozó ott nehezítette ahol csak tudta.  Ez azonban nyilván nem az Önök hibája. Összegezve mindennel meg voltam elégedve. Nyilván tudja, hogy az ügyintézőm Csépányi Orsolya volt, akiről messzemenőkig szintén csak jókat tudok mondani, rugalmas, közvetlen, ugyanakkor körültekintő és alapos volt. Ha minden kollégájuk ilyen, akkor az ügyfeleknek nem lehet oka panaszra.

Tóth Tibor


Köszönöm, hogy kíváncsiak a véleményemre. Szerintem nagyon korrektül, kellő szakértelemmel és főleg megfelelő hangnemben intéztek mindent, korrektek voltak azt hiszem minden téren.

Vinkler József


Véleményem szerint korrekt és gyors volt az ügyintézés menete - másoknak is csak ajánlani tudom - , melyet szeretnék megköszönni és a további munkájukhoz jó egészséget kívánni!

Hajlik Tünde


„ Kedves Autohitelguru,

Alapvetően nem a hitel felvétel / lízing kölcsön az ember álma, de közelebb visz azokhoz, és ha lehet ilyet mondani, tőletek vált majdhogynem "szerethetővé" egy hitel ügyintézés, külön szeretném megköszönni Orbán Imre kollégájuknak a segítség nyújtást és ahogy helyettem eljárt, illetve hogy végig biztonságban éreztem magam és nem éreztem rosszul magam amiatt hogy valami kiskaput nem veszek figyelembe és valami nem várt költség hátrány ér, időben mindenről tájékoztatva lettem úgy hogy tudjam mi történik (mintha én csinálnám) de mégis úgy történt minden hogy semmilyen erőfeszítést és főleg időt nem igényelt tőlem a dolog egyszóval köszönöm és további sok sikert és sok ügyfelet ”

Sebestyén Attila


Szolgáltatásaink:

- Autóhitel és autólízing használtautó vásárlásához
- Autófedezetes gyorskölcsön meglévő autójára
- Nyíltvégű pénzügyi lízing,
  személyautó ÁFA visszaigényléshez

Együttműködés Autókereskedőknek
Motorhitel - Motor lízing   |   Teherautó lízing
Motorhitel kalkulátor

Ügyintézés:

- Gyors és teljeskörű, internetes autóhitel ügyintézés
- Hitelképesség vizsgálat pár óra alatt
- Szerződéskötés bárhol az országban
- 15 év tapasztalat és 4.000 elégedett ügyfél

Autólízing   |   Autólízing Közjegyző
Használt autó részletre

Elérhetőségeink:

AutohitelAzonnal.hu
Cím: 1061 Budapest, Vasvári Pál u. 9.
Tel: +36 (70) 439-0690
Email: info@autohitelazonnal.hu

Jogi nyilatkozat   |   Impresszum
Ügyfél vélemények